Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak a keményen dolgozó kisembereknek ajánlott a párakapu használata a Fő téren

A 175 centinél magasabbak jobb, ha behúzzák a nyakukat. Frissítés, a Vasivíz reagált: hamarosan cserélik.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Valóban jó ötlet és valóban hoz némi lehűlést, ha az ember átsétál egy párakapun. Már régóta helyeznek ki ilyeneket a melegebb napokon a közterekre. Szombathelyen a Fő téren a Vasivíz állít fel párakapukat rendszeresen, ezt tették most is.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Olvasónk viszont jelezte, hogy a magasabbak óvatosak legyenek. Mint írta:

én 174 vagyok, és a közepén lévő szelep majdnem kilyukasztotta a fejemet

.

Facebook-posztjához érkezett egy meggondolandó vélemény is, a kommentelő azt írta, ha magasabbra teszik, akkor a szél elfújja a párát.

Szóval, lehet, hogy indokolt is a mintegy 175 centi magasság, de a magasabbaknak azt ajánljuk, húzzák be a nyakukat, mielőtt átmennek alatta.

Cikkünkre nem sokkal a megjelenést követően reagált a Vasivíz is, melynek kommunikációs referense az alábbiakat közölte:

Az idei, kiugróan meleg nyár folyamán rengeteg helyről (önkormányzatok, civil szervezetek) érkezett igény a VASIVÍZ ZRt. vízosztóira és párakapuira, hogy azok a látogatók és rendezők segítségére legyenek a különböző rendezvényeken. Sajnos a sok használattal együtt jár az amortizáció is, így néha kénytelenek vagyunk szükségmegoldást alkalmazni, ahogy a jelen esetben is. A kifogásolt méretű eszközt - amely korábban gyermekek részére volt felállítva - napokon belül kicserélik munkatársaink egy megfelelő méretűre. Addig is kérjük a lakosság megértését és türelmét!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés