Merészen beállt a szombathelyi parkolóba egy biciklis

Reméljük, nem lökte fel egy autó sem.

A szombathelyi Király utca a belváros egyik olyan utcája, ahol nehéz üres parkolót találni napközben, pedig a legmagasabb fizetőparkolási kategóriában van.

Ráadásul szűk az utca, a párhuzamos parkolókba nagy forgalom esetén sem könnyű beállni, és egy kis tolatgatás miatt máris torlódás van.

Ezért is tűnik merésznek a képen látható bicikli gazdája, aki a parkolóhelyen, a járdaszegélynél hagyta a kerékpárt. Persze, szándékosan senki sem akarja feldönteni, de azért okozhatott bosszúságot. Ráadásul egy lépésnyire van egy fa, amihez oda is támaszthatta volta. A fotót olvasónktól kaptuk.

Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem