Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mérei Tamás a magasból fotózta az új parkolót

Átadták a szombathelyi zeneiskola mögötti parkolót, Mérei Tamás még fel is mászott egy létrára, hogy lefotózza onnan.

Puskás Tivadar "megtekinti a Rákóczi Ferenc utcában, a Bartók Béla Zeneiskola mögött található parkolót" - írta a sajtóanyag, mi pedig természetesen hasonlóképp elmentünk megtekinteni az új belső teret, ami a karnevál alatt Sörtér fedőnév alatt fut.

Átadták az új parkolót
Mérei Tamás, Tenki Mária és Puskás Tivadar megtekinti a parkolót
Garai Antal Atom

Miután a polgármester megtekintette a parkolót, megosztotta velünk, hogy mennyire tetszik neki a végeredmény, a hat villanyoszloppal, a tizennyolc, később majd sorompóval elkerített zeneiskolai és zenekari parkolóval, a leendő füves területekkel, no és a fákkal.

Átadták az új parkolót
A fű még nem nőtt ki, a fák majd ősszel érkeznek, a sorompót a karnevál után szerelik fel
Garai Antal Atom

Aztán Tenki Mária is beszélt a tömbbelső felújításáról és említette, hogy a harminchárom-millió forintból kialakítottak a 18 elkerített parkoló mellett tíz darab fizetőset is.

Átadták az új parkolót
Nyomásra nyit a sorompó, de ez most nem tesztüzem volt
Garai Antal Atom

Mérei Tamás a zenekar és a zeneiskola szemszögéből üdvözölte a saját parkolóhelyeket, ugyanis a hangszereket így már nem kell az esetenként távol leparkolt autókhoz elcipelni és tényleg a közelben tud megállni mindenki, ha szükséges. Később még fel is mászott a közeli épület létráján, hogy onnan készítsen pár fotót a parkolóról. Így már elmondhatjuk, hogy Puskás mellett 44 csigalépcső vezet fel a székesegyház titkos termeibe - a polgármester az ablakba is kiállt 2014. July 08. 16:42 Mérei is szeret a magasban lenni.

Átadták az új parkolót
Mérei Tamás magas, de pár létrafok után mégjobban rálátott a térre
Garai Antal Atom

A felújítással egyébként áthelyezték a tér mélypontját a parkolóba, így a heves esőzésekkor a csapadékvíz nem a Bartók Terem hátsó bejáratánál fog összegyűlni. A "nagyparkoló" érintetlen maradt, viszont a zöld "körforgalom" már a múlté.

Átadták az új parkolót
Ezt a képet pedig mi lőttük a magasból
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál

Tovább az oldalra