A NAV mögötti parkolóban gyulladt ki egy autó Szombathelyen

Éjfél után riasztották a tűzoltókat egy lángoló motorterű autóhoz a Petőfi Sándor utcában található NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság épülete mögötti parkolóhoz.

Olvasónk jelzése alapján tűz keletkezett szerdán, 0:30 körüli időpontban egy parkolóban. Az elmondása szerint az érintett autó vezetője parkolás után észlelte a tüzet és még ki tudott tolatni, hogy a mellette álló autók ne rongálódjanak meg. A hőhatástól így is keletkezett kár másik járműben.

Parkolóban gyulladt ki egy gépkocsi Szombathelyen Fotó: Olvasó
TM/Nyugat.hu

A szombathelyi tűzoltók perceken belül a helyszínre értek és megfékezték a lángokat. Személyi sérülésről és a tűz keletkezésének okáról nincs információnk.

Parkolóban gyulladt ki egy gépkocsi Szombathelyen Fotó: Olvasó
TM/Nyugat.hu
A fotókat köszönjük olvasónknak!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló