Frissítés: török menekült lett rosszul egy rendőrautóban a szombathelyi Pelikán parknál

Helyzet volt kedden délelőtt a tavaly bezárt Pelikán Hotelnél. - A rendőrség válaszolt a kérdéseinkre a délelőtti esettel kapcsolatban.

Frissítés: A rendőrség válaszolt a kérdéseinkre a délelőtti esettel kapcsolatban.

A rendőrök három migráns személyt szállítottak, akik közül egy török állampolgár orvosi ellátásra szorult, így hozzá mentőt hívtak, akik ellátták a férfit - írta Seffer Lilla rendőr őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Korábban írtuk:

Több rendőrautó érkezett kedden délelőtt a tavaly bezárt 21 év után bezár a szombathelyi Park Hotel Pelikán 2022. September 09. 15:38 Pelikán Hotelhez, melyben fülöp-szigeteki vendégmunkásokat szállásoltak el. Fülöp-szigeteki vendégmunkások érkeznek Szombathelyre, a bezárt Hotel Pelikánba 2022. September 13. 15:06 Információnk szerint egy embert rendőri kísérettel szállítottak kórházba.

Rendőri intézkedés a szombathelyi Pelikán Hotel előtt Fotó: Tánczos Mihály / 112Press
TM/Nyugat.hu

A helyszínen több, egymásnak ellentmondásos információt kaptunk arról, hogy mi történt. Ezeket egyelőre még nem közöljük.

Rendőri intézkedés a szombathelyi Pelikán Hotel előtt Fotó: Tánczos Mihály / 112Press
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a kórházba szállított férfi magyarul beszélt.

Rendőri intézkedés a szombathelyi Pelikán Hotel előtt Fotó: Tánczos Mihály / 112Press
TM/Nyugat.hu

A kérdéseinket elküldtük a Vas VMRFK szóvivőjének, amint választ kapunk, a cikkünket frissítjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló