Pénteken adják át a szombathelyi TDK új gyárépületét

Az átadón itt lesz Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.

Május 31-én pénteken délután adják át a szombathelyi TDK új gyárépületét. A mintegy 26 milliárd forintos fejlesztés a TDK Hungary Components Kft. történetének legnagyobb beruházása.

Az eseményen a városi és megyei vezetőkön kívül jelen lesz Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, aki később egy helyi kampányeseményen Szijjártó lesz a vendég a szombathelyi Fidesz-KDNP pénteki választási nagygyűlésén May 27. 18:34 is részt vesz.

Szijjártó 2020-ban a TDK-ban
Szombathelyi TDK

A miniszter 2020-ban már járt Szijjártó is megjelent a szombathelyi TDK több mint 4 milliárd forintos fejlesztésének a bejelentésén 2020. December 04. 17:56 a szombathelyi üzemben, akkor egy egy 4 milliárd forintos fejlesztést jelentett be.

Az átadóról lapunk részletesen beszámol majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság