Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hiába jelentették, még mindig a Perintparti sétányon vesztegel a veszélyes oszlop

Mint kiderült, a „birkózógép” már hónapok óta terrorban tartja feszültségével az embereket Szombathelyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az októbert többek között egy szép kis figyelmeztető cikkel indítottuk. Egy olvasónknak hála ugyanis kiderült, hogy a Perintparti sétányon egy igencsak veszélyes helyzet alakult ki: egy 400 voltos villanyoszlop eléggé megfáradhatott, mivel inkább a fűben fekve tengeti tovább mindennapjait.

Most viszont megtudtuk egy másik, a sétányon lakó olvasónktól, hogy ez a szerencsétlen oszlop már nyár közepe óta pihen a fűben, ugyanis egy vihar terítette le.

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy mint a sétányon lakó már 2018. aug. 21-én személyesen tettem bejelentést a szombathelyi E.ON irodában, az akkor már kb. másfél hónapja kidőlt villanyoszlop sürgős javítását kértem

– írta.

Azt is elmondta, hogy tegnap délelőtt megint elment személyesen bejelenteni a „birkózógépet”. Körülbelül 23 percébe telt, amíg az ügyintéző telefonálgatott és e-maileket küldözgetett, valamint írásban is rögzítette a problémát. Az augusztusi és a tegnapi bejelentésről is készült jegyzőkönyv.

Az oszlopról egyébként mi is tettünk bejelentést a Nyugat.hu nevében az illetékes szolgáltatónak. Először jött egy e-mail arról, hogy sikeresen célba ért az üzenet és egy pöpec azonosítót is adtak. Majd a szokásos sablonos e-mail következett, amiben leírták:

A bejelentett hiba elhárítása érdekében a mai napon felvettük a kapcsolatot illetékes szervezeti egységünkkel, mely a 35172691 hivatkozási számon került továbbításra. Munkatársaink hamarosan felkeresik a hiba helyét és intézkednek a mielőbbi elhárítás érdekében.

„Birkózógép” a Perintparti sétányon
Olvasó

Olvasónk emellett egy másik ügyről is tájékoztatott minket: augusztus 21-én bejelentést tett a Szűrcsapó utca 41. előtti világítótesttel kapcsolatban is.

Az oszlop alsó részét a kutyák „kipisilték” és már csak az „imádság” rögzítette a talajhoz.

Az oszlopot rövidesen eltávolították, de új még nem került a helyére. A tegnap délelőtti jegyzőkönyvet egyébként a következő mondattal zárták: Továbbítva Közvilágítási referens felé.

Időközben megtudtuk, hogy ma reggelre rejtélyes módon már csak hűlt helye volt birkózógépünknek a sétányon. Most már csak egy szép kis földkupac bizonyítja, hogy nemrég itt még bárkinek felvillanyozó élményben lehett volna része, ha nem vigyáz. Olvasónk és a mi kérdésünk is már csak az, hogy

így a legkönnyebb egy közvilágítási oszlopot megszüntetni?

Hát úgy tűnik, itt Szombathelyen igen.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés