Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hiába jelentették, még mindig a Perintparti sétányon vesztegel a veszélyes oszlop

Mint kiderült, a „birkózógép” már hónapok óta terrorban tartja feszültségével az embereket Szombathelyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az októbert többek között egy szép kis figyelmeztető cikkel indítottuk. Egy olvasónknak hála ugyanis kiderült, hogy a Perintparti sétányon egy igencsak veszélyes helyzet alakult ki: egy 400 voltos villanyoszlop eléggé megfáradhatott, mivel inkább a fűben fekve tengeti tovább mindennapjait.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Most viszont megtudtuk egy másik, a sétányon lakó olvasónktól, hogy ez a szerencsétlen oszlop már nyár közepe óta pihen a fűben, ugyanis egy vihar terítette le.

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy mint a sétányon lakó már 2018. aug. 21-én személyesen tettem bejelentést a szombathelyi E.ON irodában, az akkor már kb. másfél hónapja kidőlt villanyoszlop sürgős javítását kértem

– írta.

Azt is elmondta, hogy tegnap délelőtt megint elment személyesen bejelenteni a „birkózógépet”. Körülbelül 23 percébe telt, amíg az ügyintéző telefonálgatott és e-maileket küldözgetett, valamint írásban is rögzítette a problémát. Az augusztusi és a tegnapi bejelentésről is készült jegyzőkönyv.

Az oszlopról egyébként mi is tettünk bejelentést a Nyugat.hu nevében az illetékes szolgáltatónak. Először jött egy e-mail arról, hogy sikeresen célba ért az üzenet és egy pöpec azonosítót is adtak. Majd a szokásos sablonos e-mail következett, amiben leírták:

A bejelentett hiba elhárítása érdekében a mai napon felvettük a kapcsolatot illetékes szervezeti egységünkkel, mely a 35172691 hivatkozási számon került továbbításra. Munkatársaink hamarosan felkeresik a hiba helyét és intézkednek a mielőbbi elhárítás érdekében.

„Birkózógép” a Perintparti sétányon
Olvasó

Olvasónk emellett egy másik ügyről is tájékoztatott minket: augusztus 21-én bejelentést tett a Szűrcsapó utca 41. előtti világítótesttel kapcsolatban is.

Az oszlop alsó részét a kutyák „kipisilték” és már csak az „imádság” rögzítette a talajhoz.

Az oszlopot rövidesen eltávolították, de új még nem került a helyére. A tegnap délelőtti jegyzőkönyvet egyébként a következő mondattal zárták: Továbbítva Közvilágítási referens felé.

Időközben megtudtuk, hogy ma reggelre rejtélyes módon már csak hűlt helye volt birkózógépünknek a sétányon. Most már csak egy szép kis földkupac bizonyítja, hogy nemrég itt még bárkinek felvillanyozó élményben lehett volna része, ha nem vigyáz. Olvasónk és a mi kérdésünk is már csak az, hogy

így a legkönnyebb egy közvilágítási oszlopot megszüntetni?

Hát úgy tűnik, itt Szombathelyen igen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés