Makámmal és Kalákával érkezik Szombathelyre a Petőfi advent

A mobilszínpadon nagyszabású, látványos műsorra készülhetünk pénteken.

December 3-án második állomására, Szombathelyre érkezik a Petőfi Adventi Karaván.

Makám együttes

A Petőfi Kulturális Ügynökség által szervezett karaván saját, guruló mobilszínpaddal járja három héten keresztül az ország tíz nagyvárosát, nagyszabású látványos műsort ígérnek az adventi vásár területén.

Kaláka Együttes

A műsorban a magyar könnyű-és klasszikus zene legkülönbözőbb műfajai szólalnak meg. Felsorolásukat két legismertebb együttessel, a Makámmal és a Kalákával kezdjük.

Lee Olivér

De itt lesz a Lee Olivér Duó, és a Kollár-Klemensz kamarazenekarból alakult trió is.

Kollár-Klemenz kamarazenekar

A műsor pénteken, azaz december 3-án, 13:45-kor kezdődik a szombathelyi Fő téren, az adventi vásáron. A koncert ingyenes.

Részletes program:

13:45 - 14:45 Lee Olivér duó
15:30 - 16:30 Kollár-Klemencz Kamara Trió
17:15 - 18:15 Makám
19:00 - 20:00 Kaláka

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra