Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megalakult az új polgármesteri kabinet Szombathelyen

Hatan dolgoznak közvetlenül a polgármesternek, ketten-ketten az alpolgármestereknek.

A múlt héten írtunk arról Egyelőre nincsenek elbocsátások a szombathelyi városházán, csak a polgármesteri kabinet változik (Frissítve) 2019. November 07. 06:58 , hogy nem lesznek nagy változások, elbocsátások a szombathelyi polgármesteri hivataltól, csak a polgármesteri kabinetet cserélik le. Nemény András polgármester a választások után készült interjúnkban Nemény András: Átláthatóak és láthatóak leszünk, közös városvezetést szeretnék 2019. October 18. 18:38 ki is jelentette, nem gondolja, hogy embereket kellene elbocsátani a hivatalból.

De azt is mondta, hogy a polgármesteri kabinetet mindenképpen lecserélik, hiszen természetes, hogy egy polgármester a saját embereivel akar dolgozni, ráadásul az előző kabinet az előző polgármester embereiből állt.

Cikkünkben azt is írtuk, hogy az új kabinet vezetője Kovács Előd. Róla éppen most írtunk Házaspár került két fontos pozícióba az új szombathelyi önkormányzatnál 2019. November 14. 10:05 , egyébként ő volt a SZOVA első vezérigazgatója az önkormányzati vagyongazdálkodó és városüzemeltető cég megalakulása után.

A kabinet létszámára és vezetőire vonatkozó kérdéseinkre most érkezett válasz a hivataltól.

Elöljáróban annyit kell tudni, hogy a politikai munkatársak neve nyilvános, a nem politikai munkatársak nevét csak akkor közölhetik, ha ehhez hozzájárulnak. Így tettek egyébként a kommunikációs iroda munkatársai, ők sem számítanak politikai munkatársnak.

A polgármesteri kabinet

A polgármesteri kabinet vezetője: dr. Kovács Előd .

A kabinetvezető munkáját három fő kabinetvezetői asszisztens segíti.

Polgármesteri titkár: Kopcsándi Katalin

A kabinethez tartozik:

 • két fő polgármesteri asszisztens
 • egy fő nemzetközi ügyintéző
 • egy fő ügykezelő
 • Kommunikációs iroda:

 • Kéner Balázs - kommunikációs vezető
 • Bonyhádi Zoltán - fotós
 • Viszlayné Pavelkovits Petra - programszervező
 • Az alpolgármesterek munkáját segíti:

 • személyenként egy fő alpolgármesteri titkár
 • személyenként egy fő programszervező
 • ❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
  Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
  Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
  Köszönjük nektek! ❤️

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra