Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Profi Facebook-harcos képzést indít egy kormányközeli szervezet

A programnak állítólag semmi köze a Fideszhez.

Hirdetésben toboroz ifjú "Facebook-harcosokat" a Megafon Központ szervezete mondván, hogy Magyarországon többségben vannak a jobboldali gondolkodású emberek, de nem tudják kellően érvényesíteni véleményüket az online világban.

Sokan úgy gondolják, hogy a program a következő fideszes trollhadsereg toborzását és képzését célozza, de Kovács István, a program megálmodója azt mondja, a Megafonnak semmi köze a kormánypárthoz.

Minimum érdekesnek mondható a kijelentés, miután a Megafon Központot az a Kovács István indította, aki az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Habár 2017-ben az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában Szántó Miklós, a szervezet igazgatója elmondta, hogy nem kormányközeliek, tíz másodperccel később már azt magyarázta, hogy a szervezetet a Fidesz egyik pártalapítványa, a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatja.

További különös véletlen, hogy a Megafon Központ kampányvideójának arculata hátborzongatóan hasonlít a Fideszéhez.

Hát ez véletlenül pont ilyen sárgára sikerült
Megafon központ

De miért is van erre szükség?

Ahogy a kampányvideóban is elhangzik, szerintük Magyarországon az interneten médiatúlsúlyban van a balliberális véleményelit, a jobboldali érzelműek hangját elnyomják, így jóformán képtelenek véleményt formálni.

Ez a képzés abban segít, hogy a jobboldaliak is megtanulják érvényesíteni magukat az online térben, jártasságot szerezzenek a blogolásban, vlogolásban, de főleg a Facebook célszerű használatában - állítják.

„Jelentkezz a Megafon képzésre, és mi profi Facebook-harcost képzünk belőled!”


Vigyázat, innentől szubjektív vélemény következik

Mi az a Facebook-harcos? Miért és kik ellen kell harcolni? Mi szükség van az uszításra?

Tele van a hócipőm azzal, hogy amióta rendszert változtattunk, ebben az országban folyamatosan dúl a polgárháború jobb és bal oldal között.

Az érdemi párbeszéd teljesen kiment a divatból, bezzeg a "másik oldal" elleni gyűlölködés, harcba hívás FIZETETT hirdetésekben, az nagyon megy.

"Szereted a hazádat? Akkor te jobboldali vagy, tessék, itt a bakancsod és a dögcédulád. Vagy inkább a liberális értékek híve vagy? Semmi baj, itt lehet sorakozni baloldalt."

Arra az egyre kell csak vigyázni, hogy ne maradj ki a harcból. Nincs közép. Nincs párbeszéd. Betagozódás van.

„Legyél Facebook-harcos! A jobboldalnak szüksége van rád!”

Helyes. Rángassuk bele a következő nemzedéket is a mindent eldöntő, végső ütközetbe, ahol minden eldől és végre rámosolyog a szép jövő megsebzett hazánkra.

Csak ha lehet, most maradjunk az online-harcnál. A kommenthuszárok nem tudnak lovagolni.

A kampányvideóhoz jó hidegrázást kívánok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra