Pulóverbe öltöztetett fák Kőszegen

Amikor Kőszeg belvárosában szembesültem egy ruhába öltöztetett vastagabb törzsű fával, alaposan erőltettem az agysejtjeimet, hogy azonosulni tudjak az ötlettel.

Őszintén bevallom nem sikerült. Mentségemre szolgáljon, az arra járók megjegyzései sem tetszésnyilvánításról tanúskodtak. Megnyugodva nyugtáztam, hogy nem bennem (nem csak bennem) van a hiba. A legenyhébb kritika az volt, hogy a fára pazarolt - amúgy sokszínű és minden bizonnyal elég meleg anyagot - inkább emberek, állatok melegítésére használták volna fel.

Felöltöztetett fa Kőszegen
L.E.

Persze illúzió lenne azt gondolni, hogy nincsenek a ruhába öltöztetett fáknak (mint bármilyen más abszurdnak tűnő ötletnek) szimpatizánsai. Egy fiatalember például még a jövőbe is gondolt. Hiányolta a fa koronájáról a meleg téli sapkát, esetleg egy esernyőt a tetejéről, hogy megvédje a fát a hóeséstől, az esőtől. Meleg téli cipőt is kigondolt a gyökerekre, de ugyebár ehhez körbe kellene ásni a fát.

Ezt továbbgondolva azon morfondíroztam, milyen nyári ruhát lehetne a fákra adni. Eszembe jutott a törzsön egy fürdőruha, esetleg sort, a lombkoronán egy napszemüveg, esetleg a gyökérzeten strandpapucs. A legnagyobb problémát az öltöztetésnél bizonyára az jelentené, hogyan lehet eldönteni, mely fákat öltöztessenek női, és melyeket férfiruhába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény