Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Püspökmolnáriba is megérkezett a gólya

Újabb olvasónk jelentkezett egy újabb vasi településről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre csak bővül a sor. A híres vassurányi gólya, Suri Suri, a gólya megérkezett Vassurányba February 11. 15:19 és a győrvári, Suri után a győrvári gólya is megjött March 06. 12:40 körmendi, Körmendre is befészkelték magukat az idei első gólyák March 18. 20:00 valamint a gyöngyösfalui Gyöngyösfaluba is beröppent a gólya March 20. 09:45 gólyák után most egy újabb vasi településre fészkelte be magát a helyi gólya. Püspökmolnári olvasónk büszkén jelenti, hozzájuk is megérkezett a gólya.

Olvasó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés