Putyin állítólag túlélt egy merényletet

Vlagyimir Putyin, Oroszország államfője állítólag túlélt egy ellene irányuló merényletet - idéz a brit sajtó egy meg nem erősített, Oroszországból származó információt. Autójának első kereke felől hallatszott egy nagy bumm, amelyet a konvoja útvonalát ismerő biztonsági emberek eltűnése követett.

Vlagyimir Putyin orosz államfő autóját támadás érte, amely vélhetően egy gyilkossági kísérlet lehetett – írja a brit Daily Mail az orosz General SVR Telegram-csatornáján megjelent, meg nem erősített információra hivatkozva, amit a napi.hu idéz.

Putyin limuzinjának bal első kerekénél egy hangos bumm volt hallható, ezt nagy füstfelhő követte – állítólag. Az autó ezt követően biztonságosan folytatta az útját, az elnök sértetlen maradt.

Ezt követően a „jól értesült” hírforrás szerint számos letartoztatás történt az államfői biztonsági szolgálatának emberi körében, miközben a testőrök egy része nyomtalanul eltűnt.

Ha ugyanis merényletről volt szó, és nem mondjuk egy jókora durrdefektről, akkor a merénylőnek tudnia kellett, hogy merre halad majd az elnöki autókonvoj a kritikus napon, bár az sem derült ki, hogy ez mikor volt. Állítólag a konvojt kerülőre kényszerítette egy parkoló mentőautó, eközben jött a hanghatás és a füst.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek