Kedves Botond!

Bár megfogadtam erősen, hogy nem írok több tévékritikát a 123. tehetségkutató műsorról, most mégis felhördült bennem az állat.

Persze, bennem a hiba, hogy még mindig azt hiszem, hogy tehetséges énekeseket keresnek a képernyőn keresztül, nem pedig féléves bulváranyagokat a címlapra, de hát az vesse rám az első követ, aki tök süket.

Vagyis Kedves Ráduly Botond!

Tisztázzunk valamit. Abszolút leszarom, hogy valaki határon innen vagy túl énekel jól, amit gondolom Megasztáros döntéseim is igazolnak. Rúzsa Magdi, igaz, Kishegyesen kapálta a kukoricát, de Tóth Vera, vagy Caramel már az itthoni állóvízben fulladozott. Botond esetében sem hatódom meg Erdélytől, pedig nagyon jót tenne a nemzeti radikálisoknak, ha a Küküllő partjáról is jönne egy mélytorok.

Többször hallottalak Bontond, igaz, csak tévén keresztül, de még így is hallható volt, hogy hangban, dinamikában megeszed a mezőnyt reggelire. Aggódtam is, mert külsőd nem felel meg a húspiacnak. Csúnyák csak a nagyon nagy művészek lehetnek, mint Edith Piaf, Ella Fitzgerald, Björk - a popzene már régóta szex, vagy annak mímelése. Bár, van olyan műtéti beavatkozás, amiben neked is tudnak akkora csöcsöt ragasztani a mellkasodra, mint Tóth Gabinak, de nálunk a traveszti show még gyerekcipőben jár, hogy képzavarral éljek.

Ráduly Botond Manó
RTL Klub

A mentorházban is sikerült maximálist teljesítened, vagyis mindegyik éneklésed hibátlan volt, el is mentem vacsorázni, mert biztos voltam abban, hogy a sok műtorok mellé beválogatnak. Majd megakadt a csirkefarhát a torkomon, amikor visszatérve hallottam Gabitól, hogy kicsit sokat erőlködsz. Ez azért volt fincsi, mert Tóth Gabi is ennek köszönhette remek helyezését a Megasztárban, és később is az ő akaratereje verte meg nővérét a popszakmában. Vagyis ez az érvelés freudi értelemben tökéletes volt, amúgy buta, amit nem is vesznek zokon ebben a könnyűműfajban. Az viszont filozófiailag érdekes, ha valaki nem ront, sokkal erősebb a többinél, mégsem képes ezt aprópénzre váltani. Vajon, miképpen kellet volna Ráduly Botondnak versenyeznie?

A hibát te követted el, amikor elhitted, hogy ebben az országban az X faktort keresik az emberben. Az X faktorhoz sokkal jobban jönnek a pornósok, a szappanopera sztárok, és még az sem számít, ha valaki afroamerikai magyar, és hozzá megvan neki a fekete hang. Tudom, hogy Romániában csak a harmadik élő műsorig jutottál, de ne felejtsd el, az Románia, ahol mindig is hátrányt szenved el az, aki magyar. De van ennél rosszabb is, az anyaország, amely nem a szülőfölded. Most már minden azon múlik, te mennyire hiszel magadban?! Ne add fel ne legyél közmunkás, vagy életbiztosítási ügynök. Arra ott vannak azok, akiknek hamis a hallásuk.

Ha elhiszed egy lecsúszott, elmenekült, zenéhez nem értő kritikusnak, hogy jó vagy, jobb, mint ők a képernyőn, akkor az Isten is megsegít.

Nagyon sajnálom, hogy becsaptak téged, helyettük is szégyellem magam. Alföldi Róbertet meg nagyon sajnálom, remélem, nem okoz neki elfelejthetetlen károkat a műsor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra