Ezt a traffipaxot jól eldugták

Egy ártalmatlan tehén várakozik az út szélén, és arra vár, hogy átmehessen a túloldalra.

Néhány napja írtuk Száz traffiboxot telepítettek az utak mentén, térkép is készült róluk 2023. March 13. 14:01 , hogy száz traffiboxot helyeztek és helyeznek ki a magyarországi utak mellé. Ezek olyan dobozok, amibe a sebességmérőket egy mozdulattal be lehet pattintani, és máris üzemkészek.

Így telepített traffipaxként működnek, ha van bennük műszer. De ha nincs, akkor is alkalmasak arra, hogy csökkentsék a sebességet.

De a vezess.hu ír Száz traffiboxot telepítettek az utak mentén, térkép is készült róluk 2023. March 13. 14:01 egy olyan traffipaxról, ami az álcázás felső fokát testesíti meg.

Az autósok azt látják, hogy egy ártalmatlan tehén várakozik az út szélén, és arra vár, hogy átmehessen a túloldalra. Áll csak nyugodtan, biztosan megszokta az autókat és a forgalmat.

Forrás: vezess.hu

De ha jobban megnézzük, a tehén homlokán bizony ott figyel két lyuk, amely mögött ott van a traffipax. A lap azt írja, az épületek és a tehén alapján valószínűleg Ausztriában vagy Svájcban készülhetett a fotó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű