Remekül működik Goebbels fegyvere a kormány kezében

Nekem sok, amúgy csak beszálló pénz a hatalmi kártyacsatába. Arról a 623 millióról beszélek, amibe került ebben az évben az, hogy elhiggyük, „Magyarország jobban teljesít”.

Azért mondom, hogy nekem sok, mert még soha nem láttam egyben ennyi pénzt, de ha nekem adnák, akkor egy idő után kevesellném.

Az Indexen egy kolléga (Politikai Ateista) azon szomorkodik, hogy ennyiből egészen szar minőségű propagandát tudott megszülni pártunk, élén szeretett Vezérünkkel. Még a kínaiak is faszányosabb propagandavideót nyomattak népüknek azzal, hogy közösek a céljaik, vagyis kisebbet hazudtak azzal, hogy egyszer majd jó lesz. Oké, engem is meglepett, hogy a kínai politikai vezetés decens módon fogalmaz, holott bármikor ki tudná irtani saját lakosságát. De az nem igaz, hogy egy szlogen notórius ismételgetésével nem változik meg az emberek tudata. Vagyis a Viktors nevű motoros banda a hegyekből hatásosan nyúlt vissza a történelem kincsestárába, és vette elő Goebbels fegyverét, a sulykolást. A döbbenetes, hogy akkor is, most is bejön.

Forrás: csattogoslepke.tumblr.com
csattogoslepke.tumblr.com

A németeket nem lehet vádolni kultúrálatlansággal hosszú történelmük során, mégis simán beszopták Hitlert. Oké, kicsit féltek is a Gestapótól, de azért őszintén Sieg Heileztek a stadionokban. (Dolfi is szerette a stadionokat.) E mögött a propagandaminiszter állt, aki fizikailag nem tűnt egy bajnoknak, Goebbels mégis bárkit levert hazugsággyárával, amit közszolgálatiságként adott elő. Az MTVA pont ilyen, csak provinciálisabb birodalmi elődjénél.

Goebbels még arra is képes volt, hogy elhitesse a németekkel, Lengyelország támadta meg Németországot. Ezek a lengyelek gyűlölik a németeket. (Ez igaz volt, az első állításban volt a hazugság. Mondjuk ki, mesteri, mert mindenki a mondat második felére koncentrált. Már csak ilyen a nemzeti radikalizmus.)

A magyar ellenzékkel az a bajom, hogy végtelenül egoista, és magából kiindulva nem tekinti a tömeget hülyének. Valóban nem hülye, de hülyíthető, és ennek sztárarcai Rogán, Deutsh, Ákos, Kerényi, nem felejtve a holdudvarban Philipet, Balázs Péter, meg Csiszárt - a reklámszünetben megmutatják az év legszebb góljait a rezsicsatában -, vagyis 600 millió tényleg nem sok, hogy egy egész nép valóságérzékelését a fagypont alá vigyék. De nem is ez a lényeg.

Forrás: sutyerak.tumblr.com
sutyerak.tumblr.com

Ülök egy vajdasági társaságban, az ok szilveszter, és arról beszélgetnek az EU-tagságra váró szerbiai magyarok, hogy nehéz lehet Viktornak, mert a gonosz EU, mindenben korlátozza őt. Majd arról beszélgetnek, hogy Ákos el akart jönni ingyé játszani a magyaroknak, csak valamit elszúrtak Szerbiában a szervezők.

Miután levegőt kaptam, szégyellem, kicsit kiabáltam velük, de hát akkor jöttem rá, hogy minden átmegy a fejükbe, amit ezek a valóban szar minőségű propagátorok tömnek bele. Meg is ijedtem, mert mi van, ha az erdélyiek, hónuk alá csapva a vajdaságiakat, újra megszavazzák a kétharmadot?! Azt még sem kérhetem tőlük, hogy ne nézzenek magyar tévécsatornákat!

Vagyis kedves kolléga, hiába van igazad a propaganda minőségre vonatkozóan, a rossz hírem az, hogy ez kicsiny hitű népemnek éppúgy bejön, mint Szabó Zsófi rövid, de viharos szerelme producerével. Bíznak abban, hogy a végén majd csak jóra fordulnak a dolgok. Az alattvalók már csak ilyenek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény