A répcelaki tanárok továbbra is kitartóan támogatják a sztrájkköveteléseket

Hétfőn ők is csatlakoznak az országos sztrájkhoz.

„Iskolánkban, a Répcelaki Móra Ferenc Általános Iskolában ma (hétfőn – a szerk.) is kiállnak a pedagógusok az oktatás jövőjéért” – írja lapunkhoz is eljuttatott levelében a sztrájkbizottság.

Répcelakról nyolc fő csatlakozik munkabeszüntetéssel a pedagógus szakszervezetek e hétre hirdetett országos sztárjkjához.

„Kisebb létszámban ugyan, de ugyanolyan állhatatosan és kitartóan támogatjuk a kibővített sztrájkköveteléseket. A diákok melletti kiállás kötelességünk” – tették hozzá.

Mint arról lapunk is beszámolt, Határozatlan idejű sztrájk lesz a Répcelaki Móra Iskolában 2022. December 07. 14:44 tavaly decemberben a nevelőtestület 17 tagja csatlakozott az országos, egységes sztrájkhoz, majd határozatlan idejű munkabeszüntetést is hirdettek.

„Tesszük mindezt azért, hogy kiálljunk az oktatás és gyermekeink jövőjéért, az elbocsátott pedagógusokért. November 30-án kiadott nyilatkozatunk továbbra is fenntartjuk” – állt decemberi közleményükben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek