Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rossz hírünk van: fizetős lett a Csónakázótó vécéje

Szóval legyen nálunk pénz, ha sétára vagy futni indulunk.

Ma délelőtt kaptunk olvasónktól egy levelet és a hozzákapcsolt fotót, ami arról tájékoztatta lapunkat, hogy fizetős lett a korábban ingyenes vécé a szombathelyi Csónakázótónál.

Kimentünk a helyszínre, és valóban: egy fekete perselyt találtunk az egyik ablak mellé szerelve.

Ezentúl 100 forint fejében intézhetjük csak kisebb és nagyobb dolgainkat.

Varga Mátyás

A jó oldala, hogy legalább van egy stabil hely, ahol biztosan könnyíthetünk magunkon Szombathely rekreációs övezetében.

A tó körüli vécé helyzete ugyanis meglehetősen kuszának és rendezetlennek tűnt.

Az előzmények közé tartozik, hogy a Szombathely Zöld Szíve pályázat keretében újult meg többek között a Csónakázó-tó és környéke is. Ebbe többek között beletartozott két parkoló felújítása, a bisztró előtti csónakkikötő építése, horgászstégek létesítése, valamint a már említett nyilvános illemhely kialakítása is.

Varga Mátyás

Igen ám, de a vécé valamiért sokáig zárva volt és csak a Deck mellékhelyiségét lehetett használni. Ami a vendégek között átmászkálva nagyon kellemetlen volt.

Később ugyan kinyitott a vécé, de például két évvel ezelőtt, majális alkalmával, amikor mindenki a szabadban tartózkodott, sajnos zárva maradt.

Jelenleg úgy néz ki, hogy ugyan fizetős lett a vécé, de legalább mindenki használhatja.

Varga Mátyás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra