Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Mit jelent az, hogy a kormány ráküldi az adóhatóságot az RTL Klubra?

Azt mondjuk semmi esetre sem, hogy egy egyenlő jogokban hívő, haladó európai demokráciában élünk, ahol senkinek nincs félnivalója.

A szerdai nap mindent vivő híre volt, hogy az Orbán-kormány, ami ugye kifejezetten a "nem baráti" RTL Klubot szándékozta (mert a TV2 ugye haverok kezében van már) önhatalmúlag megfingatni a reklámadóval, majd az RTL Klub erre azzal vágott vissza, hogy végre igazi, kritikus híradót kezdett csinálni, szóval ez az Orbán-kormány most nagyon bedühödött azért, mert már egy országos tévéadó is ontja magából mocskos kis ténykedésük legszebb pillanatait . És ezért most vérbő, férfias húzásként rájuk szabadítják a NAV-ot.

A baráti MTI erről így fogalmazott:

Adóhatósági eljárás indul a Magyar RTL egyik tranzakciója miatt, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint ugyanis (...) a Magyar RTL az elmúlt években egy olyan tranzakciót hajtott végre, amellyel összefüggésben - egy jelentős veszteségelhatárolással - mentesülnének a társasági adó és a reklámadó befizetése alól is.

Mi itt a lényeg, kérjükszépen?

Hát csupán annyi, hogy míg a függetlenségére és tárgyilagosságára nagyon érzékeny, sem balra, sem jobbra nem hajlongó Origo főszerkesztőjét még fű alatt kaszálták el - holott a sarki dohányboltos is tudja, hogy politikai okok álltak a háttérben -, addig ma már nyíltan villan a penge. Mai nyilatkozatával gyakorlatilag azt közölte a Fidesz, hogy ha ellenkezel velünk, a bitóra teszed a nyakadat. Neked megyünk, letarolunk, molekulákra aprítunk. És ehhez minden további nélkül eszközként használunk bármilyen hatóságot. Közpénzből? Igen, és akkor mi van? Te csak fizess, paraszt, majd mi azt tudjuk, mire költjük el a fizetésed elvett részét.

Nyugat.hu

Persze amikor arról van szó, hogy egy kiugrott NAV-os vádjait vizsgálják meg, akkor már nem nagyon aktív ez a drága jó kormány!

Ezt most csak úgy ideszúrtuk, hogy senki ne felejtse el Horváth András biliborítását sem. Amiben megint sokan vastagon benne lehetnek a politikai elitből, ha eddig nem sikerült érdemben mozdulni. Persze ha az RTL Klub japánkodik, arra egyből ugrunk! Érezzük ugye a különbséget? Na de visszatérve, itt tartunk: tényleg leszivárogni látszik az orbáni erőszakkormányzás az alsóbb vezetői szintekre. Már egyre kevésbé van titkolva a visszaélésszerű kormányzás, a Fidesz feltételezi, hogy a magyar nép majd tűrni fog. Hopp egy különadó még ide, hopp egy mutyi még erre az iparágra, úgyis kussban marad a nyomorékja.

Márpedig az ilyen kedves, diktatórikus viselkedésformák természetesen velejárója, hogy a nép egyszercsak köszörülni fogja a torkát. Aztán talán már nem csak a torkát fogja. Vajon mikor ismeri fel az Orbán-rezsim, hogy emberi szóval többre mennek, mint lélektelen bulldózerpolitikával? Képesek felismerni ezt egyáltalán? És azt, hogy az ország többsége nem rájuk szavazott?

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény