Saját honlapot indított Székely János megyéspüspök

Átfogó képet kaphatunk a szombathelyi püspök munkásságáról.

„2021 év végén újdonságként mutatjuk be egyházmegyénk híveinek Székely János megyéspüspök honlapját, amelyet a www.szekelyjanos.hu címen érhetnek el” – közölte Facebook-posztjában a szombathelyi egyházmegye.

A honlapon az aktuális programokon, híreken kívül visszahallgathatók és megtekinthetők a püspök beszédei, előadásai, a Szentírással kapcsolatban pedig Bibliaórára invitálja Székely János a honlapot felkeresőket.

Székely János
Nyugat.hu

Az érdeklődők ezenkívül elolvashatják az egyházmegye Pasztorális Tervét, információkat az Afrika programról, a cigánymisszióról és a cursillo mozgalomról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra