Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kálmán Laci, a néptánc és az árvíz tarolt a Sajtófotó kiállításon

Negyedik alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Sajtófotó Kiállítást, a Nyugat.hu egyik fotósa is különdíjas lett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Savaria mozi aulájában szombaton nyitották meg a IV. Szombathelyi Sajtófotó kiállítást, amelyen természetesen fotósaink (Bonyhádi Zoltán, Garai Antal, Mészáros Zsolt, Vágvölgyi Bálint, Nagy Zoltán) expóiból sokat láthat, aki arra jár.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Puskás Tivadar köszöntőjében fejtegette a pillanat művészetét, majd a filmes korszak fotózásával vetette össze a digitális időket. Azt is megtudtuk, hogy a polgármester mikor felcsap egy újságot, akkor őt annak illata és a benne lévő fotók ragadják meg.

IV. Szombathelyi Sajtófotó Kiállítás
Hagyományosan a polgármester nyitotta meg a kiállítást
Bonyhádi Zoltán

Miután elég fényesre suvickolták a sajtófotósok munkáját (ami pont a mai napon látszik szinte tarthatatlanul megnehezülni az új Ptk. rendelkezései miatt) díjakat is osztottak. Tavaly Figaro, Gyurcsány és a lórúgás vitte a prímet a sajtófotón 2013. March 15. 18:07 és idén is lett különdíjas fotós szerkesztőségünk tagjai közül, méghozzá Vágvölgyi Bálint, Mindenki egyért - című képével.

Mindenki egyért
Mindenki egyért
Vágvölgyi Bálint

Emellett különdíjat kapott még Benkő Sándor fotóriporter (aki tegnap kapott sajtódíjat a Megyeházán Sok-sok kitüntetés a Megyeházán 2014. March 14. 19:38 ) Egy nap a gáton című fotójáért.

Egy nap a gáton
Egy nap a gáton
Benkő Sándor

(Fő)különdíjat kapott Büki László (Vaskarika.hu), Hamis pisai és Léghasítók című fotójával. Büki László nyereménye, hogy a 30Y Kultúrbuszon rendezhet fotókiállítást.

Léghasítók
Léghasítók
Büki László

A Sajtófotó kiállítás ingyenesen látogatható a Savaria Mozi aulájában, ami egy pozitív kalendárium az elmúlt évről, ahogy azt Szakály Gábor is mondta, a megnyitó utáni fogadás pohárköszöntőjében.

IV. Szombathelyi Sajtófotó Kiállítás
Kollégánk, Vágvölgyi Bálint is díjazott, háttérben a kiállított sportfotói
Bonyhádi Zoltán

A Nyugat fotósainak képei

Kollégáink kiállított fotóiból szemezünk egyet-egyet, de érdemes élőben a mozi aulában is tenni egy garantáltan kattintásmentes kört.

Képpontok és decibelek
Képpontok és decibelek
Bonyhádi Zoltán
Tűzijáték
Szentivánéji Vigasságok
Garai Antal Atom
Légifotón a Csónakázótó szigete
Csótó
Mészáros Zsolt
Egyedül nem megy
Egyedül nem megy
Vágvölgyi Bálint
Kult-Tour
Kult-Tour
Nagy Zoltán
Tüzes játék
Tűzgalaxisok
Mészáros Zsolt
Social Free Face-koncert az AGORA-MSH-ban
Hardcore gátfutó
Bonyhádi Zoltán
Húsvét előtt a piacon
Nyakmelegítő
Garai Antal Atom
Kistesó május elsején
Kistesó május elsején
Nagy Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Figaro, Gyurcsány és a lórúgás vitte a prímet a sajtófotón

A III. Szombathelyi Sajtófotó Kiállítás széles skálán mutatja be a helyi fotósok munkáit. Munkatársunk Gyurcsány menzás fotójával különdíjas lett.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Galéria

Hirdetés