Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Értékeli a világ a sárvári Spirit Hotel baldachinjait

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel már több európai és nemzetközi díjat is besöpört. Ezúttal a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díját nyerte el. Ezzel a luxushotel bekerült a világ prémiummárkáit és szolgáltatásait tömörítő elit klubba.

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel nemrég átvehette a luxusmárkák egyik legrangosabb elismerésének számító Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díját, mellyel a lifestyle és vendéglátás ötcsillagos, prémiummárkáit díjazzák. A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legjobbakat.

Sajtóközlemény

A szállodák két úton válhatnak jelöltekké: nevezhetik magukat, melyet a zsűri bírál el, vagy a zsűri tagjai maguk jelölhetik díjra a szállodákat. A Spirit Hotel esetében az utóbbi történt. A jelöltek kiválasztásánál egyébként alapvető szempont az ötcsillagos minőség és a kiváló vendégértékelések, melyet sok esetben maguk a szakmai bizottsági tagok ellenőriznek személyesen. Az elbírálásnál a legapróbb részleteket is megvizsgálják a felszereltségtől kezdve egészen a vendégeknek kínált extrákig.

Az öt kontinensről a Spa-kategóriában díjra jelölt 317 hotelből összesen 51 nyerte el ezt a kitüntetést, ezen belül Európából a 106 jelöltből 17 ötcsillagos szálloda. A 3 svájci és 3 spanyol nyertesen kívül többek között egy-egy francia, német, osztrák, horvát, cseh, portugál, török, ír, ciprusi és görög luxushotel kapta meg az elismerést a magyar Spirit Hotellel együtt. A nyerteseket közönségszavazás és a szakmai bizottság értékelése alapján választották ki.

Sajtóközlemény

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint az egyedülálló természeti és épített környezet, a visszafogott elegancia, a természetes anyagok használata, a kivételes Spirit csapat magas szakmai tudása, különleges figyelmessége és vendégszeretete mellett a wellness- és preventív egészségmegőrző kezelések unikális választéka teszik egyedülállóvá a szállodát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál

Tovább az oldalra