A sárvári luxusszálloda reagált Hadházy Ákos videójára

Többek közt azt mondják, a felvételen nem a hotel parkolója szerepelt.

„A Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő úr által készített és megosztott videóban, illetve az Önök által írt cikkben A Nyugat cikke nyomán Hadházy Ákos is elment megörökíteni a Tiborczhoz is köthető sárvári luxusszállodát April 20. 10:02 („Szinte egyetlen vendége sincs a nemrég nyílt sárvári luxusszállodának, Tiborcz Istvánhoz köthető Melea hotelnek - számolt be róla Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.”) nem a szálloda parkolója látható, hanem a Szent László Kórház dolgozói számára a hotel fejlesztője által épített 50 férőhelyes parkoló, így annak kihasználtsága alapján nem vonható le következtetés a Melea – The Health Concept foglaltságára vonatkozóan”

- közölte lapunkkal a Meleát fejlesztő és üzemeltető Unione Sárvár Kft.

„A szálloda foglaltsága az újonnan nyitott hotelekre jellemző normáknak megfelelően alakul, és növekvő tendenciát mutat” – tették hozzá.

A Melea
Mészáros D. Zsolt

A cég állásfoglalásában azt is fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a Melea – The Health Concept fejlesztője és üzemeltetője az Unione Sárvár Kft., „amelynek minősített többségi tulajdonosa Scheer Sándor úr, más magánszemély nem rendelkezik tulajdonrésszel a társaságban.”

Ez utóbbi mondat minden bizonnyal azzal van összefüggésben, hogy a szállodával kapcsolatos sajtóhírekben visszatérő elem Tiborcz István neve.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt Megnyílt Sárvár új luxusszállodája, több százezer forintba kerül egyetlen éjszaka February 28. 18:00 , a miniszterelnök veje magánszemélyként valóban nem rendelkezik tulajdonjoggal a Meleában, azonban azt sem lehet kijelenteni, hogy nincs közöttük kapcsolat.

A sárvári luxusszálló a Botaniq Collection luxus ernyőmárka új tagja, amely a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zártkörűen Működő Részvénytársasághoz tartozik. Ennek a cégnek Tiborcz István a 76 százalékos tulajdonosa. További kapcsolódási pontokról és a 2,5 milliárd forintos állami támogatásról itt Megnyílt Sárvár új luxusszállodája, több százezer forintba kerül egyetlen éjszaka February 28. 18:00 olvashat részleteket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság