A Nyugat cikke nyomán Hadházy Ákos is elment megörökíteni a Tiborczhoz is köthető sárvári luxusszállodát

És meg is állapította, hogy a szállodában gyakorlatilag egy vendég sincs.

Szinte egyetlen vendége sincs a nemrég nyílt sárvári luxusszállodának, Tiborcz Istvánhoz köthető Dobó Katának, Zimány Lindának és több influenszernek is nagyon tetszett a Tiborczhoz köthető új sárvári luxusszálloda April 07. 19:00 Melea hotelnek - számolt be róla Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.

A néhány nappal ezelőtt közzétett videóban a képviselő meg is mutatta, hogy a hotelhez tartozó parkoló gyakorlatilag teljesen üres. Hogy azóta változott-e a helyzet, azt nem tudni.

Pedig a szálloda már egy ideje várja vendégeit
Mészáros D. Zsolt

Hadházy Ákos arra is emlékeztetett, egy napra nem lehet megszállni a márciusban nyílt szállodában. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy 4, 7 vagy 10 napos csomagok közül választhatnak a vendégek. A legrövidebb kiruccanás korábbi számításaink szerint (egy kísérővel) 3360 euróba, vagyis vagyis több mint 1,3 millió forintba kerülne.

A celebeknek nagyon tetszett a Melea hotel

A szállodáról legutóbb néhány hete írtunk. Akkor derült ki, Dobó Katának, Zimány Lindának és több influenszernek is nagyon tetszett a Tiborczhoz köthető új sárvári luxusszálloda April 07. 19:00 hogy a márciusi nyitás óta több celeb és influenszer, többek között Dobó Kata és Zimány Linda is megszállt a luxusszállodában.

A megjelent hírességek mindegyikét lenyűgözte a hotel, gondolataikat fizetett posztokban osztották meg a követőikkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet