Sisi királyné fogadta a szombathelyiek hódolatát

Megnyílt a Múzeumok Éjszakája, óriási érdeklődés mellett.
Múzeumok éjszakája megnyitó
Facebook

Ahogyan a szervezők ígérték, szombaton este hat órakor Erzsébet királyné látogatást tett Szombathelyen (élő történelmi előadó személyesítette meg), s ha már itt volt, lehetett fotózkodni vele. De ez csak a nyitó ceremónia része volt, hosszú az éjszaka, és még számtalan program Programajánló a hétvégére: Szent Iván-éj, Múzeumok Éjszakája, Lamantin, Rózsafesztivál, Őrségi Vásár és Balázs Fecó emlékkoncert 2022. June 23. 19:59 várja a szombathelyieket és a város vendégeit.

Múzeumok éjszakája megnyitó
Facebook

A helyszínek: a Savaria Múzeum, a Smidt Múzeum, az Iseum Savariense, a Szombathelyi Képtár, a Schrammel-Gyűjtemémy, az Új Irokéz Galéria, a Magyar Nemzeti Levéltár Vas Megyei Levéltára, a Bartók-Terem, a MÁV-Start Zrt. és a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság MÁV-Székház. Hosszú az éjszaka, tessenek elindulni.

Múzeumok éjszakája megnyitó
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra