Sisi királyné fogadta a szombathelyiek hódolatát

Megnyílt a Múzeumok Éjszakája, óriási érdeklődés mellett.
Múzeumok éjszakája megnyitó
Facebook

Ahogyan a szervezők ígérték, szombaton este hat órakor Erzsébet királyné látogatást tett Szombathelyen (élő történelmi előadó személyesítette meg), s ha már itt volt, lehetett fotózkodni vele. De ez csak a nyitó ceremónia része volt, hosszú az éjszaka, és még számtalan program Programajánló a hétvégére: Szent Iván-éj, Múzeumok Éjszakája, Lamantin, Rózsafesztivál, Őrségi Vásár és Balázs Fecó emlékkoncert June 23. 19:59 várja a szombathelyieket és a város vendégeit.

Múzeumok éjszakája megnyitó
Facebook

A helyszínek: a Savaria Múzeum, a Smidt Múzeum, az Iseum Savariense, a Szombathelyi Képtár, a Schrammel-Gyűjtemémy, az Új Irokéz Galéria, a Magyar Nemzeti Levéltár Vas Megyei Levéltára, a Bartók-Terem, a MÁV-Start Zrt. és a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság MÁV-Székház. Hosszú az éjszaka, tessenek elindulni.

Múzeumok éjszakája megnyitó
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra