Kisebb pánik a szombathelyi Tescóban

Néhány pillanatra sötétbe borult az áruház, valaki sikított is.

Egy olvasónktól tudjuk, hogy ma délelőtt rövid időre az egész szombathelyi Tesco sötétbe borult.

Az orrodig nem láttál, hirtelen valaki fel is sikított

– mondta. Beindult az áramszünetjelző is, hosszú percekig harsogott az egész áruház. Viszont a tartalék generátoroknak hála egész hamar visszajött az áram, na de nem mindenhol: a Tescóban minden flottul működött, az üzletsor viszont még sokáig áram nélkül maradt.

A videó már azután készült, hogy beindultak a tartalék generátorok, de jól látszik, hogy az üzletek akkor még mindig sötétben álltak és a riasztó is szólt még.

Mostanra elvileg már megoldották a problémát és nem a generátorok tartják életben a hipermarketet.

Meg nem erősített hírek szerint az üzemzavar oka a szomszédban zajló gyorsétterem-építkezés, ahol korábban egyszer már elvágták az elektromos kábeleket.


Frissítés – 13:56

Telefonon és levélben is kerestük az E.ON-t az üggyel kapcsolatban, a következő válasz érkezett tőlük:

A kora délelőtti órákban volt egy 1 perces hálózati zavar, ami érintette a Tesco bevásárlóközpontot, de ezt követően visszatért a feszültség. Az üzletsor a Tesco belső hálózatáról van ellátva és a feszültség visszatérését követően ott jelentkezhetett valamilyen belső probléma.

Jelen pillanatig azóta sincs a környékről bejelentett hiba, az ellátás zavartalan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem