Sri Chinmoy maratoni futás Szombathelyen

Kilencedik alkalommal rajtoltak el a versenyzők Szombathelyen a Sri Chinmoy maratonon. Hatvanhat futó küzdött meg a hosszabb-rövidebb távokkal. Képgaléria a rajtról és a futásról.

Eső után futócipő

A pénteki felhőszakadást követően szombaton kora reggel kellemes, napos idő fogadta a futókat Szombathelyen, a Hotel Liget mellett. Innen indult a maraton. A versenyzők a Parkerdő felé vették az irányt, megküzdve az emelkedőkkel, az autósok pedig igyekeztek a legkevésbé zavarni a futókat, ami nem volt egyszerű mutatvány, hiszen egy idő után a fordítóknak és különböző távoknak köszönhetően már oda-vissza futottak a versenyzők a szűk úton.

Sri Chimnoy Maraton Szombathelyen
Start!
Tánczos Mihály

„Szárnyald túl önmagad!”

- Hatvanhat futó állt starthoz az idén. Tizenhárman maratoni, harmincan félmaratoni és huszonhárman minimaratoni távon indultak. Az ország minden részéről érkeztek sportolók. Tavaly a 40 fokos kánikula miatt lefújtuk a maratont, de most szerencsére jó időnk van. – mondta Flór Piroska, szombathelyi szervező. Képgalériánkban megörökítettük a rajt pillanatait és az emlékmű alatt még egybefüggő mezőnyt is. Az egyik versenyző éppen ezen a napon ünnepelte az 50. születésnapját, fotónk igazolja, hogy nem ágyban, párnák között.
Sri Chimnoy Maraton Szombathelyen
Az emlékmű alatt...
Tánczos Mihály

Érdekességek

Bathó Márta az egyetlen, aki az eddigi 9 verseny mindegyikén részt vett. Jövőre ő is jubilál a versennyel együtt. A 66 futóból 31 vasi indulók volt, ők főként minimaraton távot futottak, maratont csak ketten vállaltak a vasiak közül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Etióp versenyzők taroltak az Elvira Maratonon

Alaposan elhúzott Erkolo Ashenafi, a huszonnégy éves etióp versenyző az Elvira Maratonon. A férfi 2:30:35 alatt teljesítette a távot. Galériánkban nyomon követhető a tizennyolcadik alkalommal megrendezett futóverseny, óvodásoktól a vérprofikig.

Fuss az életedért! – futócipő teszt Szombathelyen

Szép számban gyűltek össze futók a Csónakázó tó partján, hogy tesztelhessék a legújabb futócipőket. Akár a csúcsmodellekben is róhatták a köröket a vállalkozó kedvűek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport