„Stabilan” 370 forint körül az euró

Vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a forint árfolyama a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót reggel hét órakor 370,76 forinton jegyezték az előző este hat órakor tartott 370,34 forint után.

A dollár ellenében erősödött a forint, a jegyzés 347,00 forintra ment le 347,98 forintról.

A svájci frank jegyzése 380,96 forintra emelkedett 380,80 forintról.

Csütörtök reggeli jegyzésén, június első napján a forint 0,8 százalékkal áll erősebben a májusi kezdésnél az euróval szemben, 2,5 százalékkal áll gyengébben a dollár és 0,6 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében.

Az év eleje óta a forint 7,2 százalékkal erősödött az euróval, 7,0 százalékkal erősödött a dollárral és 5,6 százalékkal erősödött a svájci frankkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság