Majdnem a staffordshire szeme bánta a boxer támadását

Az eset még csütörtök este történt Szombathelyen.

Olvasónk panaszolta el a csütörtök esti esetet. Mint mondta, a 11-es huszárlaktanya lakásai melletti szabad területen játszott kutyájával, egy amerikai staffordshire-rel, amikor egy boxer rátámadt a kutyájára.

Olvasó

Olvasónk is tudja, hogy a terület nem kutyafuttató, és elismeri, hogy kutyája póráz nélkül volt a közterületen. De a boxer támadása vad volt, és gazdája is nekiesett az ő kutyájának, pórázzal verte mindkét állatot.

A boxer sérülések nélkül megúszta, a staffordshire viszont majdnem elveszítette a szemét - mondta. Amikor a kutyák abbahagyták a verekedést, a boxer és gazdája egy szó nélkül elsétáltak - mesélte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál