Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Gábor Áron utca, ahol a természetkárosítás már teljesen megszokott

Hiába adott minden a szabályos parkoláshoz...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Számos helyen tapasztalhatjuk Szombathelyen a természet tiszteletben tartásának teljes hiányát. Most vegyünk górcső alá egy olyan utcát, ahol talán a legjellemzőbb ez a probléma. Ez a Gábor Áron utca.

Olvasó
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Széles, járható út, mindkét oldalon elegendő hellyel a szabályos parkoláshoz. Ennek ellenére az autósok már a padkától is több méter távolságban állnak a fűre, hogy onnan is kiirtsák a maradékot.

Olvasó

Merőlegesen, bemennek a parkba a fákig, mögöttük busznyi széles helyet hagyva. Pedig nem jelez parkolót semmiféle tábla.

Olvasó

Értelemszerűen azt sem, hogy merőlegesen be lehetne állni, mint a parkolóban, valamivel arrébb.

Olvasó

A menetirány tiszteletben tartásáról sem beszélhetünk, az utca végén ráadásul már körülbelül 30 cm-re járták ki a földet is, nemhogy a füvet, illetve az 5 m-be is rendszeresen beleparkolnak.

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Gábor Áron utca
Még több képért kattints!
Olvasó

Talán itt sem ártana kicsit rendet tenni. Mind az utcában, mind a fejekben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés