Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Hadnagy utca, a járdára parkolás Mekkája

Újabb fejezettel jelentkezünk a kaotikus parkolási helyzetről.

Sokszor beszámoltunk már a szombathelyi parkolási helyzetről, de legtöbbször főbb útjainkat vettük górcső alá. Ezúttal viszont egy kevésbé forgalmas helyszínre kalauzoljuk el olvasóinkat.

Olvasó

A Hadnagy utcát mutatjuk be, ahol alapból nem túl széles a járda és sehol nem is engedélyezi tábla a felparkolást.

Olvasó

Megjegyezzük, hogy a zöldterületre sem, sőt, ott kimondottan tábla jelzi a jobb oldalon parkolást.

Olvasó

Ráadásul az itt lakóknak saját udvaruk és kocsibeállójuk van, mégis a gyalogosok számára fenntartott közterületen tárolják gépjárműveiket. Pedig mi is több olyan esetről tudósítottunk, amikor utcán hagyott autó sérült meg egy-egy balesetben.

Olvasó

Természetesen a menetirányban kötelező parkolás szabályára is sokan fittyet hánynak errefelé is, amikor pedig rendezvényt tartanak a sportcsarnokban, kaotikussá válik a helyzet.

Olvasó

Természetesen lehetne kitenni táblákat, de a másfél méteres szakaszt akkor sem hagyná meg senki a keskeny járdákon. Vagy mondjuk csak az utca egyik oldalán engedni a parkolást.

Olvasó

De miért is kérné bárki? Az erre tévedő gyalogosok meg majd kerülnek, amerre tudnak. Gyakran az úttesten.

Olvasó

Még több képért kattints ide!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra