Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Hadnagy utca, a járdára parkolás Mekkája

Újabb fejezettel jelentkezünk a kaotikus parkolási helyzetről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokszor beszámoltunk már a szombathelyi parkolási helyzetről, de legtöbbször főbb útjainkat vettük górcső alá. Ezúttal viszont egy kevésbé forgalmas helyszínre kalauzoljuk el olvasóinkat.

Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Hadnagy utcát mutatjuk be, ahol alapból nem túl széles a járda és sehol nem is engedélyezi tábla a felparkolást.

Olvasó

Megjegyezzük, hogy a zöldterületre sem, sőt, ott kimondottan tábla jelzi a jobb oldalon parkolást.

Olvasó

Ráadásul az itt lakóknak saját udvaruk és kocsibeállójuk van, mégis a gyalogosok számára fenntartott közterületen tárolják gépjárműveiket. Pedig mi is több olyan esetről tudósítottunk, amikor utcán hagyott autó sérült meg egy-egy balesetben.

Olvasó

Természetesen a menetirányban kötelező parkolás szabályára is sokan fittyet hánynak errefelé is, amikor pedig rendezvényt tartanak a sportcsarnokban, kaotikussá válik a helyzet.

Olvasó

Természetesen lehetne kitenni táblákat, de a másfél méteres szakaszt akkor sem hagyná meg senki a keskeny járdákon. Vagy mondjuk csak az utca egyik oldalán engedni a parkolást.

Olvasó

De miért is kérné bárki? Az erre tévedő gyalogosok meg majd kerülnek, amerre tudnak. Gyakran az úttesten.

Olvasó

Még több képért kattints ide!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés