Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: mert a bevásárlásnál is fontos a kényelem

Hiába van hely bőven, vannak, akik inkább más mellett döntenek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasó

Valamiért az emberek többsége úgy véli, hogy a parkolókban nem érvényesek a KRESZ szabályai. A szupermarketeknél ez különösen szembetűnő, hiszen akad szabad hely – gyakran nem is kevés – ezért sokkal szembetűnőbb, amikor valaki szinte már a bejáratban áll meg.

Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Vagy egyszerűen csak akadályozza a forgalmat, nem egyszer veszélyhelyzetet teremtve.

Olvasó

Írtunk már a Lidl parkolójáról is, ahol rendszeresen megállnak a tilosban, megakadályozva ezzel mások beállását vagy kijárását.

Olvasó

De ott van a teherautók kategóriája is, amelyek nemes egyszerűséggel 1 vagy több métert is elfoglalnak az útból.

Olvasó

Vagy a parkoló mellett állnak meg, szintén szabálytalanul, a kilátást is akadályozva.

Olvasó

Az irányjelzés elmaradása, a jobbra tartás és a jobbkéz-szabály figyelmen kívül hagyása szintén általános jelenség.

Olvasó

Végül aztán az autókból kiszálló sofőrök is összevissza kalézolnak körülnézés nélkül, teljessé téve a káoszt, és mások jóindulatának függvényévé a baleseteket.

Olvasó

„Tipikus példa arra, hogyan lehet semmibe venni a parkolás minimális szabályait is. A képen szereplő suzukis négy parkolóhelyet foglalt el azért, hogy autója a kis fa árnyékában legyen. De lehet, hogy egyszerűen csak nem foglalkozott vele, hogy hol vannak a kijelölt helyek? Erre talán ő maga sem tudja a választ” – írta egy hűséges soproni olvasónk.

Olvasó

Még több képért kattints ide!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés