Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a Kisfaludy utca sem szent

Merőlegesen, keresztben, a padkán, menetiránnyal szemben, akár több sorban. Amit csak elképzelhet az ember.
Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Kisfaludy utca
Még több képért kattints!
Olvasó

Friss anyagunkban visszanézünk a Kisfaludy utcába, ahonnan több képet is kaptunk.

Olvasó

Mindkét irányból egyértelmű táblák jelzik a parkolási szabályokat. A Nádasdy felől a megállni tilos kiegészítése egyértelműen tiltja a padkára állást, a másik oldalon a parkolóhelyeket jól láthatóan felfestették.

Olvasó

Ehhez képest a baloldali padkán a kerékpár nyomvonalon állnak, átellenben pedig összevissza parkolnak.

Olvasó

Merőlegesen, keresztben, a padkán (pedig nem engedélyezi tábla), menetiránnyal szemben, akár több sorban. Amit csak elképzelhet az ember.

Olvasó

A Vörösmarty és a Wesselényi között is egyértelműek a felfestések és a táblák, például a megállni tilos, illetve kötelezően a padkára.

Olvasó

De a legtöbb autós ezeket az egyszerű szabályokat sem képes betartani, csúcsidőben megbénítva a forgalmat.

Olvasó

Még azt sem mondhatják, hogy hát meg kell állni valahol, mert ugyanott megtehetnék szabályosan is, nem feltétlenül a járdán, vagy az úttesten akadályozva a közlekedést.

Olvasó

Sajnos a Wesselényi és a Király utca között is rendszeresen megfeledkeznek a párhuzamos parkolás követelményéről. Ráadásul az utca elején, a parkolót jelző tábláig rendszeresen felállnak a járdára.

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Kisfaludy utca
Még több képért kattints!
Olvasó

Talán az a legbosszantóbb, amikor az autósok nyugodtan parkolhatnának szabályosan, mégsem törődnek a többi közlekedővel, illetve a szabályok betartásával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra