Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: a Nárai utca, ahol már alig látni zöldet

Örökös probléma a környezetkárosítás, ebben a szombathelyi utcában szinte már teljesen kikopott a fű.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasó

Nem egyszer mutattunk már be hol csak szabálytalan, máskor azonban vérlázító parkolásokat Szombathelyen, rendre abban reménykedve, hogy egy-egy problémás helyszín bemutatásával egyszer végre történik valami.

Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Bár a közterületesek vezetőjét lecserélték, Új vezetője van a szombathelyi közterület-felügyeletnek September 20. 13:22 változás e téren sajnos egyelőre továbbra sem látszik. Hogy nem csupán bosszantó a büntetlenségben joggal reménykedő szabálytalankodók tevékenysége, hanem legalább ennyire káros is környezetünkre, azt most a Nárai utca példáján mutatjuk be.

Olvasó

Míg az utca elején csak a járdán, illetve tilosban parkolás jellemző, további részei remekül megmutatják, hogyan válik élhetetlenné egy valaha zöldebb városi környezet is.

Olvasó

Az autósok akárhol leállítják járműveiket, akármelyik irányban, szemben, merőlegesen, ferdén.

Olvasó

Sőt, a járdán, a zöldterületeken, fű szinte már sehol nem marad.

Olvasó

A por miatt bizonyára azért ők is panaszkodnak, mint sokan mások a városban, akik hasonló helyeken és módokon teszik tönkre saját környezetüket.

Olvasó

Van persze, aki virágágyással ülteti körbe szabálytalanul parkoló autóját, hátha úgy kevésbé feltűnő, az ilyen szabályszegő legalább az oxigénből valamit akaratlanul is visszapótol.

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: Nárai utca
Még több képért kattints!
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés