Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Számok a menekültekről, amik bedönthetik az Európai Uniót

1 ezrelék. Ekkora arányban vannak az Unióban migránsok. Szavazzanak, Önök szerint mi lesz az EU-val!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körülbelül félmillió menekültről szólnak a hírek, ennyien próbálnak összesen az elmúlt és elkövetkezendő hónapokban az EU-ba menekülni a szíriai és egyéb háborúval vagy terrorral sújtott országokból.

Tényleg 500 ezer ember miatt van válságban az 500 milliós EU?

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az Átlátszó közölt infografikákat , amik jól mutatják az arányokat. Az EU 0,1 százalékát teszik ki a menekültek, ezzel szemben Törökország ennek négyszeresét, ami a lakossághoz viszonyítva 2,7 százalékot jelent. Jordánia hasonló mértékű menekültrohamot kapott, mint Európa, de ott ez a lakosság 9,7 százalékát jelenti. Azaz majdnem minden tizedik jordán állampolgárra jut egy menekült. Libanonban 1,2 millió szír menekültet fogadtak be. Ez az arány több, mint 27 százalék.

Menekültek aránya a lakossághoz az EU-ban...
vastagbor.atlatszo.hu
és Libanonban
vastagbor.atlatszo.hu
 

Ha hinni lehet a számoknak, úgy fest, hogy az EU-ban minden ezredik emberre jut egyetlen személy. Nem egy többgyerekes család, hanem csak annak egyetlen tagja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aktuál

Hirdetés