Elképesztő videó: Szarvascsapat rohant át egy robogó vonat előtt Vas megyében

Egészen pontosan Egyházasrádóc és Ják között.

Egy olvasónktól kaptuk ezt a lélegzetelállító videót, amin egy szarvascsapat vonul át egy robogó vonat előtt valahol Egyházasrádóc és Ják között. Olvasónk kiváltságos helyzetben volt - ha ezt annak nevezhetjük - hiszen pont a mozdonyvezetői fülkéből tudta levideózni a nem mindennapi jelenséget, amitől tuti meghűl az ember vére az ereiben. Nézzék csak:

Ezt a videót a mai nap reggelén készítettem Egyházasrádoc-Ják között! Remélem ezzel a videóval megtudom mutatni az embereknek a mozdonyvezető hivatást egy másik perspektívábol is!

- ezzel az aláírással kaptuk a felvételt. Egy biztos, mi már százszor jobban megbecsüljük a mozdonyvezetőket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem