Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tájkép hőségcsata után

Megteltek a műanyagpalackokat gyűjtő kukák, gyűjtenék az emberek szétválasztva a szemetet, ha lenne elég hely.

A kánikulai napok nem múltak el nyomtalanul. Nemcsak az emberi szervezetet viselték meg, de az ásványvíz- és üdítőital-fogyasztást is alaposan megugrasztották. Ennek szemmel látható nyomai is voltak. Mint azt a Szombathely egyik társasházának oldalánál elhelyezett szelektív hulladékgyűjtők környéke is bizonyítja, még két műanyagos konténer is kevésnek bizonyult a kisebb-nagyobb palackok befogadására.

Lendvai Emil

Márpedig úgy tűnik, elég nagy a lakosság szelektív hulladékgyűjtési hajlama, hiszen ez itt elszórt műanyag flakonokat akármelyik más hulladékgyűjtőbe is bedobhatták volna. S persze az is igaz, hogy a rekkenő hőségben, hőségriadók idején esetleg az átlagosnál többször is lehetne üríteni a konténereket. Mert az ilyen látvány nem használ a városképnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál

Tovább az oldalra