Szétrobbant egy meteor Magyarország felett

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a tűzgömb pontosan mely városok felett haladt el, és hogy milyen irányból lépett be a légkörbe.
Magyar idő szerint péntek este 21 óra 8 perckor egy nagyon fényes, háromszor is robbanó zöldes tűzgömböt sikerült lefotóznia a Magyar Meteoritikiai Társaság bajai és fülöpszállási állomásának.
Szétrobbanó meteor
Magyar Meteoritikai Társaság

A hvg.hu szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a tűzgömb pontosan mely városok felett haladt el, és hogy milyen irányból lépett be a légkörbe. A péntek esti meteor háromszor is robbant, amit a kamerák rögzítettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek