Szijjártó szelíd 75 ezerért vett cipőt, amit a YouTube-on csodálhatunk

Nem kártya, készpénz, mindig, csakis.

A Károly körútra tért be a rövidnadrágjairól és XS-es edzőpólójairól ismert külügyminiszter egy boltba, és be is vásárolt a 75 ezer forintos Nike Air Jordan true blue edzőcipőből - írja a MaNcs.

A külügyminiszter Armani Exhange pólóban és ezúttal is rövid farmernadrágban érkezett, szinte azonos szettben, mint legutóbb a Tranzit Fesztiválon tartott fejtágító előadására.

Miután felpróbált több, 70 és 90 ezer forint közötti árú lábbelit, végül kiválasztotta a Jordazt, mert az „fiatalon tart”, és megjegyezte, hogy inkább ilyet vesz, mint Louis Vuittont.

Amikor a kasszánál választani kellett, hogy kártyával vagy készpénzzel fizet, öntudatosan megjegyezte: „készpénz, mindig”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű