Hende Csaba is megjelent a szombathelyi kézisek szezonnyitóján

Az SZKKA azt ígéri, hogy új lendülettel vágnak neki a másodosztálynak.

Új támogatókkal és új lendülettel vág neki a 2022/23-as idénynek a Szombathelyi Kézilabda Klub Akadémia, melynek nem titkolt célja, hogy visszajusson az első osztályba. Erről tartott ma délelőtt sajtótájékoztatót Pődör Zoltán , az SZKKA ügyvezetője, Hende Csaba országgyűlési képviselő, valamint László Győző sportért felelős alpolgármester.

A tájékoztatón Pődör Zoltán elmondta, nagyon nehéz időszak áll a csapat mögött, amely főleg annak tudható, hogy kiestek az első osztályból.

Ennek ellenére az utóbbi időben rengeteg helyi céget kerestek meg, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptak, és ez látszik a támogatók egyre növekvő számán is.

SZKKA sajtótájékoztató
Idén új támogatói is lesznek a klubnak.
Mészáros D. Zsolt

Pődör kiemelte, az idényre egy olyan hátteret dolgoztak ki, amellyel szerintük elérhető lesz a szezon végére az első osztályban való visszakerülés.

Ezután Hende Csaba , a SZKKA tiszteletbeli elnöke, Szombathely országgyűlési képviselője elmondta, nagy jelentősége van annak, hogy van lehetősége a fiataloknak sportolni. Szerinte ez a felismerés vonzotta az új támogatókat.

Beszélt arról is, hogy az utóbbi egy évben látta meg igazán, hogy mennyit dolgozik a csapatért a vezetőség - különösen Pődör Zoltán - akinek meg is köszönte a munkát -, valamint elmondta, büszke a játékosokra is.

SZKKA sajtótájékoztató
Bemutatták az új mezt is.
Mészáros D. Zsolt

Végezetül László Győző beszélt, aki hangsúlyozta, akkor tud sikeres lenni egy csapat, ha azt a város is magáénak érzi. Ő is elmondta, örömteli látni, hogy mennyi szponzora van a csapatnak, így lehet bármiféle akadály, ha több lábon állnak a kézisek, sokkal könnyebb lesz megoldani a problémákat. Ezután ő is sok sikert kívánt a játékosoknak, majd elmondta, szeretne egy normális évet, ahol a játékosok játszanak, a szurkolók pedig szurkolhatnak.

SZKKA sajtótájékoztató
A cél, hogy visszajusson a csapat az NB I.-be.
Mészáros D. Zsolt

Mint ismeretes, az SZKKA női kézilabdacsapata 2019-ben jutott fel Szuper szombathelyi kézisek - SZKKA: Összejött a dupla bajnoki cím 2019. May 11. 22:41 az első osztályba, ahol olyan ellenfelei voltak a csapatnak, mint a többszörös BL-győztes Győri ETO, vagy az FTC. A csapat viszont idén - gyenge szereplése miatt - újra a másodosztályt erősíti majd.

Halkan jegyezzük meg, hogy egyre inkább a feledés homályába merülnek a csapat körüli, korábbi politikai csatározások A szombathelyi női kézilabda miatt zuhant időspirálba Ungár Péter, Hende Csaba és Kocsis Máté 2020. September 20. 19:04 .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport