Trabantok, Simsonok és társaik - a Nagy Szocialista Járműrandevú Vépen

A sportpálya melletti füves területen találkoztak azok a motorizált jószágok, amik már számkivetettnek számítanak, de még mindig magukon hordozzák a legvidámabb barakk báját.

Igazából nem azon lepődünk meg, hogy itt vannak még a nyakunkon az előző társadalmi berendezkedés füstös-ropogós közlekedési eszközei. Csodálatunk tárgya az, hogy még mindig akadnak, akik igénylik, hogy figyelmet szenteljenek ezeknek az elkerekedett lámpájú veteránoknak, ha esik, ha fúj, és ezért még össze is gyűlnek egy délutánra. Ez történt szombaton is, a továbbiakban olvasónk képei mesélnek.

Szocialista járműtalálkozó Vépen
kattintson, kérjük!
Kaczmarski Ádám
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria