Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szolgálati jel harminc év munkájáért - elismerés a sárvári tűzoltósági felügyelőnek

Harminc év kiemelkedő teljesítéséért szolgálati jelet kapott Lakner Tamás tű. alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki havi értekezlet keretében elismerést adott át a megyei igazgató.

Egyed László tű. alezredes/Szombathely KvK
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati jelet adományozott szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért harminc év után Lakner Tamás Viktor tű. alezredesnek, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjének.

Egyed László tű. alezredes/Szombathely KvK

Az elismerést Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át.

Az ezredes megköszönte az elmúlt évtizedek során az állampolgárok biztonságának és anyagi javaik védelmében a tűzoltósági felügyelő szolgálatát, családjának a hivatásába történő támogatást, a kitűnő helytállást, majd jó egészséget kívánt az elkövetkező időszak munkavégzéséhez is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés