Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem indít jelöltet a Jobbik a szombathelyi időközi választáson

Az Állami Számvevőszék durva bírságára hivatkoznak. Czeglédy Csaba volt választókerületében kell új képviselőt választani.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Október 14-én lesz időközi képviselő-választás Október 14-én lesz az időközi választás Czeglédy Csaba szombathelyi választókerületében 2018. July 17. 13:07 Czeglédy Csaba volt választókerületében, a Derkovits-lakótelepen. A Jobbik most közleményben jelentette be, hogy az időközin nem indítanak jelölte, és ezt az Állami Számvevőszék (ÁSZ) bírságával indokolták.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az ÁSZ 662 millióra bírságolta Lecsaptak a Jobbikra, be kell fizetniük a több százmilliós büntetést 2018. July 01. 13:02 nemrég a Jobbikot, mert szerintük jogszabályellenes párttámogatást jelentett, hogy az azóta a politikából és a gazdaságból kivonult Simicska kivonul mindenből, eladja birodalmát Nyerges Zsoltnak 2018. July 04. 14:42 Simicska Lajos hirdetőcége a piaci árnál olcsóbban adta a plakáthelyeket a pártnak.

Az időközi választásra a baloldali ellenzéki pártok közös jelöltet indítanak László Győző személyében, ezt két hete jelentették be. A Fidesz pedig Melega Miklóst indítja, akire az augusztus 20-i ünnepi beszédet is rábízta A szombathelyi Fidesz a saját képviselőjelöltjét dobja a mélyvízbe augusztus 20-án 2018. August 14. 13:29 a városvezetés.

Közlemény

Nem indít jelöltet a Jobbik a szombathelyi időközi önkormányzati választáson

A döntés legfőbb oka az Állami Számvevőszék bírsága. Megfelelő anyagi forrás hiányában nehéz felvenni a versenyt a hatalommal még egy önkormányzati választáson is, hiszen áprilisban láthattuk, a Fidesz minden eszközt bevethet. Biztosak vagyunk abban, hogy a körzetet alaposan feltérképezte a kormánypárt, hiszen számára roppant nagy téttel bír a voksolás, mivel egy esetleges győzelem esetén a most kompromisszumok és mutyik árán fenntartott többségét le tudná cserélni.

A baloldal álcivil jelöltje teljességgel elfogadhatatlan a Jobbik számára, elég az önéletrajzát megnézni, abból tisztán látszik, hogy a szocialista kormányzás alatt milyen állásokat töltött be önkormányzati cégnél, illetve politikai felügyelőként a főiskolán. Ezek után elég nehéz elhinni, hogy annyira küzdene azon gyakorlat ellen, amit a baloldal fejlesztett ki és a Fidesz emelt művészi és állami szintre.

A pénzhiány mellett a Jobbik tudatosan tartja magát távol a gőzhengerként mindent letaroló Fidesz és a baloldali jelöltben kiegyezők párharcától. Bízunk a választóink bölcsességében, tudjuk, hogy szimpatizánsaink tisztában vannak azzal, hogy az MSZMP-nél is vonalasabb Fidesz mindenre képes a hatalom megtartásáért. Sajnálatos módon a kormánypárt visszahozta a munkásőr időket, a vasökölként lesújtó pártmédiát, a karaktergyilkosságokat, a hajbókoló pártkádereket és a többi munkásmozgalmi rekvizitumot. Ilyen lehetetlen helyzetben tényleg egyetlen fegyverük marad azoknak, akik mindezzel mérhetetlenül nem értenek egyet és változtatni akarnak: a józan ész.

Jobbik Szombathelyi Alapszervezet

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés