Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Utcai szociális munkásnak állt a szombathelyi alpolgármester

László Győző felmérte a város hajléktalanhelyzetét.

Csütörtök este négy órára utcai szociális munkásnak állt László Győző alpolgármester, hogy a délutáni műszakban segítsen a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársainak és tapasztalatot gyűjtsön a szombathelyi hajléktalanhelyzetről - írja a város honlapja.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Körbejárták az utcán élők menedékhelyeit, hogyha szükséges, segítséget nyújtsanak a téli krízishelyzetben különösen veszélyben lévő nehéz sorsú embereknek.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Ezenkívül pedig több szombathelyi szupermarkettől is vettek át élelmiszer-adományokat, melyeket a FÉHE Zanati úti hajléktalanszállójának lakói még aznap este megkaptak.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

A krízisbejárást követően az alpolgármester Németh Klárával, a FÉHE ügyvezető igazgatójával, valamint az utcai szociális szolgálat munkatársaival közösen sajtótájékoztatót tartott a tapasztaltakból.

Utcai szociális munkásnak állt László Győző
Még több képért kattintson!
Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra