Szombathelyről jelentkezett be utoljára Csollány Szilveszter az Instagramon

Sok szállal kötődött az olimpiai bajnok tornász a városhoz.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, január 24-én, 51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter, Elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász January 24. 17:50 miután elkapta a koronavírust. Állapota november közepén fordult igazán súlyosra, ekkor szállították kórházba, az pedig már december 6-án derült ki, Lélegeztetőgépen van a koronavírusos Csollány Szilveszter 2021. December 07. 08:20 hogy lélegeztetőgépre került.

Az egész ország gyászolja az olimpiai bajnok tornászt, özönlenek a közösségi oldalaira a gyászoló és együttérző posztok, kommentek, mi pedig egy érdekes dologra is bukkantunk. Ugyanis utolsó olyan Instagram-fotója, ahol helyszínt is megjelölt, Szombathelyen készült.

„Gabival és Gerivel taliztam a Kickbox magyarbajnokságon Szombathelyen!” – írta a fotóhoz

Csollányt történetesen sok szál kötötte Szombathelyhez. Itt futotta első félmaratonját 2017-ben, amikor is az ELTE SEK oktatója lett. Lapunknak akkor így nyilatkozott Az olimpiai bajnok Csollány Szilveszter oktatja a tornát a szombathelyi SEK-en 2017. September 14. 11:38 arról, hogy hogyan is keveredett a városba:

„Egy teljesen szokatlan módon kezdődött számomra ez a kaland. Épp az egyik edzőteremben voltam, amikor odalépett hozzám az egyetem egy akkori végzős hallgatója, és azt kérdezte tőlem, hogy megadnám-e a számomat, mert a szombathelyi egyetemről keresnének. Persze, hogy megadtam. Aztán nem sokra rá érkezett is a hívás, hogy az egyetem vezetői azt szeretnék, ha én tanítanám a szertornát a hallgatóknak.”

Mesélt arról is, hogy az edzőködést csinálta már korábban is, de az egyetemen oktatni egy teljesen másfajta munka. Az ELTE SEK-en ugyanis azt kell megtanítania, hogy hogyan tanítsanak egy egy elemet a diákoknak a leendő tanárok. Hogyan segítsenek be, milyen izmokat kell fejleszteni ahhoz, hogy végrehajtható legyen egy feladat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport