Szombathelyen a jövő héten három napra lezárnak egy belvárosi utcát

Felújítás munkák miatt.

A közelmúltban lapunk is beszámolt Zajos réselő, új aszfalt és száraz pezsgő – Elindultak az utcafelújítások Szombathelyen July 27. 19:00 arról az örvendetes hírről, hogy Szombathelyen megkezdődtek az utcafelújítások.

Ezek közül az egyik a Magyar László utca, ahol sikerült beszélnünk a kivitelező cég ügyvezetőjével.

Holczer Tamás akkor már jelezte, hogy az utcát az aszfaltozás idejére le kell majd zárni. Most azt is tudjuk, hogy mikor.

Mészáros D. Zsolt

Szombathely hivatalos Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint?

„Folyamatosan zajlik és jól halad a Magyar László utca felújítása. A kivitelező tájékoztatása alapján jövő hét elején, augusztus 15-16-17-én a felújítás alatt lévő teljes szakasz, azaz a Magyar László utca teljes pályája lezárásra kerül. Kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!”

Az építők egyébként úgy számolnak, hogy a 170 méteres szakasszal augusztus végére végeznek.

A Magyar László utcában – beleértve a Perint-hidat – a kopóréteg cseréje mellett egy komplett járdafelújítás és mindkét oldalon szegélycsere is történik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Zajos réselő, új aszfalt és száraz pezsgő – Elindultak az utcafelújítások Szombathelyen

A Magyar utca például szeptemberre már készen lesz. Abban a hitben ringatjuk magunkat, hogy talán egy kis közünk nekünk is van hozzá.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos