További kocsik estek áldozatul a szombathelyi autókarcolónak

A Szent Gellért, a Károly Róbert és a Kálvária utca is érintett már.

Ahogy tegnapi cikkünkben már megírtuk, Mit érdemel az a bűnös, aki ezt műveli Szombathelyen? Megkarcolja mások autóit és kilyukasztja a kerekeit 2018. May 08. 15:46 a hét elején egy szombathelyi lakó azzal hívta fel szerkesztőségünket, hogy valaki megint megkarcolta a Szent Gellért 45. számú ház előtt parkoló autójukat. Egy 2004-es Fordot. Olvasónk jelezte azt is, hogy csak az ő lakótömbjükből még legalább másik négy autóról tud, amit az elmúlt időszakban hasonló kár ért.

Cikkünk megjelenése után egy másik olvasónk is arról panaszkodott, hogy a Kálvária utcában csúnyán megkarcolták hosszában az autóját. Feljelentést is tett, ahogy írja: "nem tudom hol tart az esemény "feldolgozása".

Fotókat is küldött a rongálásról:

Valahogy így
Olvasó

Egy másik olvasónk kommentben azt írta, hogy a Károly Róbert utcában, a tízemeleteseknél ugyanez történt.

Tegnap a szombathelyi rendőrség még azt jelezte nekünk, hogy hozzájuk autórongálásról nem érkezett feljelentés. Most újra rákérdezünk, amint választ kapunk, újra jelentkezünk.

A Kálvária utcában is megkarcolták egy olvasónk autóját
Olvasó

Közben megjött a szombathelyi rendőrség válasza is

Ahogy írják, a megkeresésében érintett esethez hasonló lakossági bejelentés valóban érkezett a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, azonban bővebb információk helyett ennyi megjegyzést kaptunk:

Tájékoztatom, hogy érkezett a A bejelentett esetek mindegyikében a Rendőrkapitányság munkatársai megtették a szükséges intézkedéseket és büntetőeljárás keretében vizsgálják a körülményeket.

A Kálvária utcában is megkarcolták egy olvasónk autóját
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem