Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyi Momentum: Nincs Két Fidesz!

A párt helyi szervezete a Szájer-ügyet értékelte.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezete a Szájer József körül kialakult botrány kapcsán az alábbi sajtóközleményt juttat el szerkesztőségünknek.


Nincs Két Fidesz!

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy amikor naponta dönt újabb és újabb csúcsokat a koronavírus áldozatainak a száma, és Európa-szerte súlyos korlátozásokra van szükség az emberéletek megóvása érdekében, akkor egy politikus törvényen felülinek gondolja magát.

Szombathelyi Momentum

A szombathelyiek különösen jól tudják, hogy nem ez az első eset, amikor kiderül a Fidesz embereinek drogozása. De a győriek is tudnának mesélni, milyen az, amikor polgármesterük prostituáltakkal jachtozik éppen annak a pártnak a tagjaként, amelyik a család szentségéről és a keresztényi életről beszél.

Meglepő, de ma új szintre süllyedt a Fidesz.

A kétszínűségük határtalan: Szájer József úgy vett részt illegális férfiorgián pénteken, hogy közben az országot irányító pártja hónapokig semmit sem tett Magyarország második vírushullámra való felkészítése érdekében.

De Szájer nem csupán ott volt a brüsszeli gangbang buliban, hanem a rendőrség kiérkezésekor az ereszcsatornán keresztül próbált meg elmenekülni, drogokkal a hátizsákjában.

A Fidesznél valójában szó sincs keresztény-konzervatív értékrendről, az csak a közpénzek rendszerszintű ellopásának, a gátlástalan hatalomkoncentrációnak a selyempapírba csomagolása. Éppen ők azok, akik jelenleg az uniós pénzeket tartják vissza vétójukkal mindaddig, amíg azok szétosztása jogállami feltételekhez van kötve.

Szájer József szex- és drogbotránya egy hosszú folyamatot lezárva a kormánypárt teljes erkölcsi csődjét jelenti. Követeljük a Fidesz szombathelyi szervezetétől, és kiváltképp Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőtől, hogy határolódjanak el, és ítéljék el a történteket!

Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezet

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra