Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hende Csaba vezetésével mintegy hatvanan indultak Szombathelyről a Békemenetre

A Haladás sportkomplexum parkolójában várták őket a buszok.

"Mi már elindultunk a Békemenetre! A rendszerváltozás időszaka, később 2006 véres történései mind felidézik az 56-os szabadságharc szellemiségét. A mi dolgunk és felelősségünk, hogy emlékezzünk hőseinkre, őrizzük a lángot a szívünkben és azt továbbadjuk a jövő nemzedékeinek!" - írta Facebook-posztjában Hende Csaba, Szombathelyi országgyűlési képviselje.

A Haladás sportkomplexum parkolójában várták őket a buszok
Forrás: Facebook / Hende Csaba

A kiposztolt fotók alapján a Haladás sportkomplexum parkolójában volt a találkozó, ahol buszok várták őket.

Főpróba indulás előtt
Forrás: Facebook / Hende Csaba

Két napja írtunk róla Vas megyéből is ingyenes buszjáratok tömege indul a szombati békemenetre October 21. 16:23 , hogy Vas megyében is ingyen buszok ígéretével toborozzák az embereket az október 23-i, budapesti békemenetre, az országban volt olyan, ahol az önkormányzat hirdette meg a buszok indulását.

Hende Csaba eligazítást tart
Forrás: Facebook / Hende Csaba

A Békemenet hivatalos szervezője, a CÖF (Civil Összefogás Fórum)arra akarja felhívni a figyelmet CÖF: nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy le akarják váltani az Orbán-kormányt October 10. 10:44 a kormánypárti tüntetéssel, hogy az ellenzék le akarja váltani az Orbán-kormányt, és üzenni akarnak Brüsszelnek is, mégpedig azt, hogy Brüsszel valamit rosszul csinál.


Frissítés

Cikkünk megjelenése után azt az információt kaptuk, hogy Szombathelyről összesen három nagy és két kisebb busz indult a Békemenetre, összesen mintegy 170 emberrel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra