Szombathelyre is ellátogattak a népszerű brit utazós sorozat főszereplői

A Fő téren ugróköteleztek egyet a lányokkal.

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet, hogy az egyik legnagyobb brit tévétársaság, az ITV sorozatában felbukkant Szombathely.

A Breaking Dad egy apa és a fia, Bradley és Barne Walsh utazásait dokumentálja. Az első sorozat 2019-ben debütált, most már a negyedik évad fut, és ennek a 4. epizódjában érkezett a két férfi és a lakóautójuk Magyarországra.

Először a Balatonon vitorláztak, majd elindulnak Szombathelyre, amiről annyit tudnak, hogy a legrégebbi város Magyarországon és hogy a „Nyugat hercegnője”

Hogy miért, erre csak homályos utalások vannak a Fő tér és a belvárosi épületek bevillanásával, a felvétel jelentős részét az ugróköteles lányok bemutatója majd a két utazó ugróköteles gyakorlatai teszik ki.

Szombathelyre a 7. perc környékén érnek az utazók

Semmi extra, de mindig érdekes viszontlátni városunkat más szemén keresztül, főleg ha az egy ismert utazási sorozat.

Az utazók ezek után a tatai tóhoz majd Budapestre mennek.

Az ITV honlapján nem engedett regisztrálni a rendszer, de valaki volt olyan rendes és lelkes, hogy feltöltötte a sorozat ezen epizódját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra